Mali irski pab na točkovima

„Shebeen“ je maleni bar na točkovima koji putuje po Irskoj smještajući zabave i vjenčanja u svom prostoru. Ovaj mali irski pab na točkovim je završen u septembru 2014. godine, mjeri 4,2 sa 2,1 metar, i ima za cilj da ponovo stvori atmosferu autetičnog irskog paba.

Pab „Shebeen“ je izgrađen od tijela oronulog tridesetogodišnjeg karavana, i bilo je potrebno skoro dva mjeseca da se pretvori u pab autentičnog izgleda. On svakako izgleda tako, sve do originalnih detalja koji potiču sa sajmova antikviteta i aukcija, kao i zbog hrastvog i borovog drveta koje je tretirano da izgleda starije. Ukupni troškovi su bili oko 20.000 eura.

Portabal pab je vrlo dobro snabdjeven i obuhvata čaše, alkohol, točilice, i sve ono što je potrebno za dobar provod, uključujući i potpuno funkcionalni bar, mjesto za sjedenje za 10 ljudi, hladnjak i električni šporet, zvučni sistem i LED osvjetljenje.

Jednom kada se postavi na lokaciju, potrebno je oko sat vremena za njegovo povezivanje, i ako ne postoji električni priključak, generator može biti obezbjeđen.

Izvor – gizmag.com/gradjevinarstvo.rs