Luksuzna vila u Malinskoj: Idealno mjesto za odmor

More, plaža i jedinstven doživljaj odmora na obalama Jadranskog mora uz toplo gostoprimstvo domaćina, godinama unazad oduševljava turiste koje najtoplije ljetne dane odluče da provedu u Malinskoj, smještenoj u zapadnom djelu ostrva Krk, jednom od najljepših i najvećih hrvatskih ostrva.

Poznato po dugoj pomorskoj tradiciji, ukrašeno šljunkovitim i pješčanim plažama, ovo mjesto idealno je za odmor sa porodicom, a za ljubitelje izlazaka i noćnih provoda tu su i brojni ugostiteljski objekti sa bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta, koktela i pića.

Ukoliko poželite da svoj godišnji odmor iskoristite kvalitetno i posjetite Malinsku, a pri tom uživate u luksuzno opremljenom smještaju uz pristupačne cijene, onda je luksuzno opremljena vila koju predstavljamo pravi izbor za vas.

Apartmani u ovoj vili nalaze se na atraktivnoj lokaciji, sa svega deset minuta hoda do plaže, a za njene posjetioce u ponudi su i brojne druge pogodnosti koje odmor čine nezaboravnim.

Sve smještajne jedinice posjeduju bogato opremljenu kuhinju sa svim potrebnim kućanskim aparatima, a za one koji umiju da uživaju tu su i dvije terase sa pogledom na grad i more, idealne za ugodna poslijepodneva, uz druženja ili stranice omiljene knjige.

Za sve goste, u sklopu luksuzno opremljene vile obezbijeđen je parking, kao i mogućnost odmora u prekrasnom vrtu.

Na krovu vile smještena je prostrana terasa sa panoramskim pogledom na grad i more.

Ono što ovaj smještaj posebno izdvaja, to su pristupačne cijene za sve korisnike, kao i plaćanje sa posebnim pogodnostima i iznosi od 70 do 100 eura.

Korisnicima su na raspolaganju manji apartmani, idealno opremljeni za smještaj dvije odrasle osobe i dvoje djece, kao i veliki apartmani koji svojim kapacitetom ispunjavaju uslove za smještaj šest osoba, pet odraslih i jedno dijete.

Podsjećamo, ovaj raj za hedoniste nalazi se na svega tri i po sata vožnje od Banjaluke.

Luksuzna vila nalazi se u Ulici Branka Fučića 32, naselje Bogovići u Malinskoj, a za sve zainteresovane na raspolaganju je ljubazno osoblje koje možete kontaktirati na broj telefona 00385981665072 ili 0038551858349.