Kompanije Prointer i Cisco uspješno organizovale IT konferenciju u Trebinju

Kompanija Prointer iz Banjaluke u saradnji sa kompanijom Cisco, održala je u utorak, 23. januara, prezentaciju iz područja mrežnih rješenja u kojima je Cisco lider na tržištu.

Prezentacija je održana u galeriji Podruma Vukoje u Trebinju, te okupila brojne IT stručnjake i menadžere iz privatnog i javnog sektora. Cilj održavanja prezentacije je upoznavanje svih prisutnih sa temeljnim IP tehnologijama kao što su routing, switching, wireless i security.

Na prezentaciji su govorili predstavnici Cisco kompanije koji posjeduju višegodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji informacionih rješenja – Rešad Rovčanin i Aleksandar Stepančev.

Rovčanin je Systems Engineer čiji je osnovni zadatak da pomogne kupcima i partnerima u dobijanju optimalnog tehničkog rješenja u svim oblastima koje su u vezi sa IP mrežama, dok je Stepančev Systems Engineer Manager sa iskustvom od preko 20 godina u razvoju informacionih tehnologija, biznis strategiji, a radio je i za brojne klijente: Deutsche Telekom, Orange, Telenor, SBB, Electrical Power Industry Serbia, Oil Industry Serbia i mnoge druge.

Učesnici prezentacije su imali priliku da saznaju kako unaprijediti poslovanje uz pomoć odgovarajuće tehnologiju. Prateći ključnu misao prezentacije učesnici su na licu mjesta imali priliku upoznati se sa najnovijim tehničkim dostignućima koja kompanija Cisco nudi svojim poslovnim parterima i klijentima. Kroz primjere iz prakse spoznati značaj pouzdanog mrežnog rješenja, te koliko se može odraziti na rast prodaje i odnos prema krajnjem korisniku.

Želja kompanje Prointer kao organizatora je stvoriti ugođaj u kojem će učesnici pronaći nova rješenja za brojne poslovne zamisli koristeći najnoviju Ciscovu tehnologiju.