Kompanija “Prointer” zlatni sponzor MSN konferencije u Neumu

Osmo izdanje Microsoft NetWork konferencije održaće se u aprilu ove godine, a kao Zlatni sponzor našla se IT kompanija “Prointer” iz Banjaluke, koja je na tržištu već prepoznatljiva kao donosilac savremenih i primjenjivih poslovnih rješenja.

Prestižna konferencija će se održati u salama kongresnog centra “Grand hotela Neum” i to u periodu od 18. do 20. aprila 2018. godine. Kao najveći poslovno-tehnološki događaj u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork konferencija već nekoliko godina okuplja najznačajnije predstavnike privrede privatnog i javnog sektora, kao i afirmisane domaće i inostrane IT stručnjake. Učesnici će imati priliku da slušaju predavanja iz više tematskih cjelina, među kojima su najznačajnija vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, te infrastrukturu i sigurnost.

Sudeći prema dugogodišnjoj reputaciji MSN konferencije u regionu, iz kompanije “Prointer” poručuju da je potpuno logična i opravdana njihova zainteresovanost za podršku i učešće na pomenutom događaju, koji je prvenstveno edukativnog karaktera, a koji za cilj ima da jača “networking” strukturu, te omogući razmjenu korisnih iskustava među poslovnim partnerima na našim prostorima.

„Kao kompanija koja teži da blagovremeno isprati najsavremenije tehnološke trendove, osim održanja kontinuirane saradnje sa globalno afirmisanim partnerima, fokusiranosti na optimalno rješavanje problema naših klijenata, imamo odgovornost i prema sopstvenim zaposlenicima da ih stimulišemo kroz stručnu edukaciju pojedinca, s ciljem kolektivnog napretka u primjeni tehnoloških rješenja”, poručuju iz kompanije “Prointer”.

Pored želje da svojim zaposlenima i korisnicima omoguće prisustvo na ovakvoj konferenciji, “Prointer” će i sam program konferencije upotpuniti stručnim predavanjem svojih zaposlenika. Svi prisutni će imati priliku da čuju primjere uspješne implementacije savremenih IT poslovnih rješenja u konkretnim slučajevima na domaćem tržištu.