Kompanija “EKObox” vodeći proizvođač kontejnera i modularnih zgrada u regionu (FOTO, VIDEO)

Sve više ljudi godinama unazad svoje domove, vikendice, poslovne prostore gradi od kontejnerskih modula koji su u osnovi formirani od izuzetno izdržljive čelične konstrukcije.

Kontejnerski (modularni) prostori odlični su za one koji imaju želju za luksuznim prostorom, a da im pri tom izgradnja istog ne stvara nepotrebne dugove, kao i dugotrajnu “borbu” s majstorima.

Vjerovatno ste već viđali montažne kontejnere koji su u fuknciji magacina, kancelarije na gradilištu ili kao privremeni smještajni objekat za radnike. To je neki standard na koji smo uglavnom navikli. Međutim, kontejnerski modul može biti izuzetno praktičan i za potrebe svakodnevnog stanovanja.

Dizajn stambenih i poslovnih prostora od kontejnera može vizuelno djelovati izuzetno moderno, elegantno i uz mogućnost brojnih inovativnih kreacija.

Zahvaljujući modernom sistemu gradnje, montažni kontejneri se proizvode u raznim veličinama. Odlično su i veoma praktično dugotrajno stambeno ili poslovno rješenje.

Ono što je svakako prednost kada su u pitanju montažni kontejneri je veličina objekta, pa tako klijent može naručiti modul određene veličine, a kasnije po želji može zahtijevati i proširenje postojeće jedinice uz dodavanje nekoliko modula.

Kompanija “EKObox” iz Srebrenice uz provjeren modularni način gradnje i brojne mogućnosti opremanja savršeno se prilagođava vašim potrebama.

Ukoliko razmišljate o kupovini montažnog kontejnera za stambene ili poslovne svrhe, tim “EKObox-a” rado će vas posavjetovati i sa vama pronaći idealno rješenje.

Iako su kontejnerske kuće ranije bile manje kvadrature, sada se tržište nekretnina značajno mijenja, pa je tako sve veća ponuda luksuznih kontejnerskih objekata veće kvadrature, a neki vlasnici se čak odlučuju i za postavljanje bazena u dvorištu pa tako dobiju potpuni ugođaj.

Kompanija “EKObox” omogućuje vam da u vrlo kratkom roku dobijete montažne jedinice prilagođene vašim potrebama. Na njihovom sajtu možete pronaći sve bitne informacije.

Ukoliko se odlučite za ovu kompaniju možete biti sigurni u jedno, imaju pravi modul za svaki vaš zahtjev.

Nezavisno od toga da li vam je potreban prostor za privremeni ili duži period, njihovi kontejneri će se prilagoditi vašim potrebama. Kvalitet je ovoj kompaniji na prvom mjestu. Kontaktirajte ih.

 

(A.M.)