Klizanje uz Moja Kravica proizvode za djecu iz višečlanih porodica

Organizovanjem besplatnog klizanja za djecu izvišečlanih porodica iz Banjaluke, Mlijekoprodukt, koji posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, obilježio je predstojeće novogodišnje praznike.

„Ovo je jubilarna godina za našu kompaniju i opredijelili smo se da umjesto organizovanja proslave, sva raspoloživa sredstva usmjerimo na društveno odgovorne akcije i donacije. Zadovoljstvo nam je što smo bili u mogućnosti da obradujemo brojne mališane širom BiH, pa tako i banjalučku djecu iz višečlanih porodica. Svim mališanima želimo srećnu i uspješnu Novu godinu, a mi ćemo se, kao i do sada, truditi da damo svoj maksimalan doprinos njihovom zdravijem odrastanju“, rekao je marketing menadžer Mlijekoprodukta, Vlado Sandić.

Iz Udruženja porodica sa četvoro i više djece „4+“ iz Banjaluke, zahvalili su Mlijekoproduktu što su njihovim članovima obezbijedili dobru zabavu i lijepo druženje na klizalištu.

„Naša dobra saradnja sa Mlijekoproduktom traje već nekoliko godina kroz brojne akcije koje su organizovali. Svaka pomoć Udruženju je dobrodošla, pa tako i ovo besplatno klizanje koje je obradovalo mališane za praznike“, kaže predsjednik Udruženja „4+“, Jovan Radovanović.

Priliku da isprobaju svoje vještine na klizaljkama, istovremeno uživajući u omiljenom okusu Moja Kravica čokoladnog mlijeka, imalo je pedeset mališana iz Udruženja „4+“.