Izaberite m:tel i uzmite poklon – do 200 KM

Kompanija m:tel ponovo dokazuje da je korisnički orijentisana, ali i prva i jedinstvena kako u ponudi, tako i po pitanju benefita za svoje korisnike. Ovoga puta, m:tel poklanja korisniku iznos do čak 200 KM na Addiko Visa poklon kartici, koja može biti upotrebljena bilo gdje, po izboru.  

Kada su u pitanju integrisane telekomunikacione usluge, sinonim za kvalitet je dobro poznati m:tel Open paket. Nova promotivna ponuda koja nam dolazi iz m:tel-a, tiče se upravo ovog paketa. Naime, ukoliko se odlučite da od nekog drugog TV operatora, čije usluge trenutno koristite, pređete u m:tel, postaćete vlasnici Addiko Visa poklon kartice sa iznosom do 200 KM, u zavisnosti koji paket odaberete, a koje možete potrošiti gdje i kako god želite. Ova ponuda uključuje i popust od 20% na cijenu mjesečne pretplate odabranog Open paketa u trajanju od čak godinu dana.

„Važno nam je da svojim korisnicima ponudimo vrhunski kvalitetne usluge, što Open paket svakako jeste. Takođe, naša je poslovna vizija i da im obezbijedimo ekskluzivnost sadržaja, uz cijene prilagođene kako kvalitetu pruženih usluga, tako i realnim tržišnim uslovima na prostoru na kojem poslujemo. Jasno je da smo ovom promotivnom ponudom, upravo učinili jedan takav iskorak, dajući vrijedan poklon korisnicima“, rekla je povodom nove ponude m:tel-a Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju ove kompanije.

Razlozi iz kojih se sve više korisnika opredjeljuje za ovu m:tel uslugu, između ostalog su i u funkcionalnostima IPTV-ja, koji se može kombinovati u ovim paketima, s pravom nazvanog televizijom za 21. vijek. Spisak funkcionalnosti je zaista impresivan, te pored digitalnog kvaliteta slike, u okviru IPTV-ja m:tel nudi 200 TV kanala, među kojima i ekskluzivnu ponudu sportskih kanala poput Sport Kluba, Arenasporta i Eurosporta, i to u osnovnom paketu. Takođe, sadržaji poput svjetski poznatih HBO, AXN,  Minimax i Pickbox videoteka, dio su m:tel ponude.

Kako biste iskoristili promotivnu ponudu i dobili Addiko Visa poklon karticu sa iznosom do 200 KM, koje možete potrošiti po svojoj želji, predlažemo vam da posjetite m:tel prodajno mjesto u svom gradu, priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora, izaberete m:tel Open IPTV paket koji vam najviše odgovara, te postanete jedan od zadovoljnih korisnika m:tel-a. Za više informacija posjetite m:tel prodajno mjesto ili pozovite broj 0800 50 000.