Školski pribor i „Moja Kravica“ čokoladno mlijeko za đake prvake

Povodom početka nove školske godine, vodeća mljekara na BiH tržištu, – „Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice, koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, uručila je školski pribor i „Moja Kravica“ paketiće za oko 750 prvačića.

Kao društveno odgovorna kompanija koja kroz brojne aktivnosti veliku pažnju posvećuje upravo najmlađima, „Mlijekoprodukt“ je na ovaj način želio da obraduje prvačiće i uljepša im početak škole.

„Prvi školski dani donose velike promjene i nove obaveze u živote naših najmlađih, a mi smo se potrudili da te dane malo olakšamo i njima i njihovim roditeljima. Pored školskog pribora prilagođenog njihovom uzrastu, podijelili smo im i paketiće „Moja Kravica“ čokoladnog mlijeka kao dodatak školskoj užini koja je veoma važna u pravilnoj ishrani djece njihovog uzrasta“, rekao je marketing menadžer „Mlijekoprodukta“, Vlado Sandić.

Školski pribor i paketići „Moja Kravica“ čokoladnog mlijeka uručeni su svim prvačićima u ukupno osam škola u pet gradova BiH – Sarajevu, Bijeljini, Banjaluci, Prijedoru i Kozarskoj Dubici.