Isprobajte m:go aplikaciju i učinite svakodnevicu još jednostavnijom

M:go je aplikacija koju je m:tel posebno razvio za svoje korisnike, a omogućuje vam da u samo par dodira platite parking, pretražite imenik, aktivirate tarifne opcije po želji ili otkrijete ekskluzivne ponude za vaš m:tel broj.

Preuzimanje i korištenje m:go aplikacije je besplatno i jednostavno, a jedini uslov je da imate smart telefon i m:tel broj. Aplikacija je dostupna svim korisnicima telefona sa Android, iOS ili Windows Phone operativnim sistemom.

m:go pruža jasan pregled svih gradova u kojima je omogućen m:parking i možete izabrati onaj u kojem se nalazite,  zonu i vremenski period. Sa m:go aplikacijom jednostavno provjerite račun, pošaljite dopunu, kupite paket mobilnog interneta, pristupite m:tel imeniku fiksne telefonije i informišite se o aktuelnim m:tel ponudama.

Putem novih opcija m:go aplikacije možete aktivirati uslugu uključenja na riječ, zatražiti dostavu računa putem e-maila, prijaviti smetnju ili besplatno pozvati m:tel kontakt centar koji je dostupan 24 časa dnevno. Takođe, možete pronaći pregled svih m:tel poslovnica u BiH sa tačnom lokacijom.

Aplikaciju možete pronaći i preuzeti u Google Store, App Store ili Windows store, zavisno od telefona kojeg koristite.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na m:tel besplatni korisnički servis 0800 50 000.