Iskoristite odličnu m:tel ponudu: Tehnologija budućnosti je pred vama

Potrebe korisnika za brzim protokom podataka neprestano rastu, a upravo m:tel donosi najsavemenije rješenje za vrhunsko iskustvo brzog i pouzdanog interneta i digitalne televizije, koristeći najmodernije tehnologije, razvijajući i šireći optičku mrežu širom Srpske.

Šta vam to donosi optička mreža?

Pored izuzetne brzine prenosa podataka, donosi vam najbolji kvalitet usluga i najbrži kućni internet do sada, a sve to uz potpuno besplatnu ugradnju u vašem domu. Ova vrhunska tehnologija će obezbijediti dovoljno brzog interneta za sve vaše ukućane, jer velika propusna moć optičke mreže omogućava istovremeno povezivanje laptopa, telefona, tableta, konzole za igrice, smart TV uređaja, sistema za bezbjednost domaćinstva i drugih naprednih uređaja na internet.

Aktuelna ponuda za dobar izbor i odluku da se pridruže onima koji već koriste savremene usluge m:tel-a, donosi korisniku novčani iznos do 300 KM + tablet za 1 KM ili neki drugi uređaj iz ponude sa 150 KM na poklon-bonu. Ova ponuda se odnosi na nove korisnike koji se, prema svojim potrebama,  opredijele za jedan od integrisanih paketa usluga iz ponude m:tel-a, ili već postojeći korisnici koji dodaju jednu ili više usluga  postojećim – internet, TV, fiksnu telefoniju i mobilnu telefoniju.

Tehnologija budućnosti je pred vama, kao i odlične promotivne ponude, a vaše je samo da pozovete 0800 50 000 i provjerite da li je optika već zakucala na vaša vrata ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.