Emisija Dom info – Uživajte u pričama iz oblasti kulture življenja (FOTO, VIDEO)

Emisija Dom info nastavlja sa emitovanjem na televizijskim stanicama širom Bosne i Hercegovine.

Gledaoci i u drugoj epizodi imaju priliku da uživaju u pričama iz sfere kulture življenja, uređenja doma, ali i noviteta iz svijeta arhitekture i građevine.

Emisije o uređenju doma, renoviranju enterijera, pronalaženju nekretnina hit su kod publike, a teme kojima se Dom info bavi pružaju gledaocima brojne korisne informacije i ideje kada je u pitanju ova oblast.

Tematika će i u narednim epizodama biti šarolika, a ekipa koja realizuje emisiju Dom info trudi se da informiše, opusti, inspiriše i zabavlja gledaoce.

Dom treba da bude vaša oaza mira, mjesto u kojem ćete se osjećati opušteno, a emisija “Dom info” i njen tim će kroz korisne savjete i informacije pomoći da uredite željeni prostor, te da svoj dom učinite ljepšim i ugodnijim.

Kako urediti trpezariju, stan, poslovni prostor? Koja su pravila uređenja enterijera, koje boje i materijale koristiti? Koja su osnovna pravila uređenja prostora i na šta sve treba obratiti pažnju prilikom opremanja stana ili poslovnog prostora? Sve su ovo pitanja na koja ćete moći dobiti odgovore u okviru emisije Dom info.

Emisija se emituje jednom mjesečno. Urednik i autor je Brankica Tejić-Jerinić, a voditelj Vesna Račić. Pored emitovanja na raznim TV stanicama u BiH, emisiju možete pogledati i na YouTube kanalu Dom info.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).

U nastavku pogledajte drugu epizodu emisije Dom info.