DOBRA PONUDA Najpovoljniji smještaj u Beču

Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera objašnjavaju zašto je Beč omiljena turistička destinacija i najbolji grad za život u svijetu.

Imamo sreću da nam je Beč udaljen nekoliko sati vožnje, te samim tim idealan za vikend putovanja, šopinge, a u ovo vrijeme godine za posjetu najboljem adventskom sajmu.

Uzimajući u obzir broj turista, posebno u vrijeme praznika, pronaći hotel ili apartman u Beču može biti pravi izazov, posebno po povoljnoj cijeni.

Zato se sve veći broj ljudi odlučuje na iznajmljivanje stana na dan. OVDJE smo pronašli stan koji ispunjava tri najvažnija uslova za ugodan boravak – lokacija, cijena, opremljenost.

Stan je smješten u samom centru grada, u jednom od najpopularnijih bečkih okruga. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj nezaobilaznih atrakcija, poput muzeja i drugih kulturnih sadržaja, parkova, ugostiteljskih objekata… Osim toga, blizina javnog prevoza omogućava brzo stizanje na bilo koju lokaciju.

Stan je u potpunosti opremljen novim namještajem i svim potrebnim kućnim uređajima. U glavnoj prostoriji dostupna su dva ležaja na razvlačenje, kao i pomoćni ležaj. Kupatilo je prostrano i uredno, a posebnu vrijednost stanu daje prekrasna terasa, tipična za bečke stanove i idealna za ispijanje jutarnje kafice, čaja, ili uživanje u doručku spremljenom u modernoj, funkcionalnoj kuhinji.

www.stannadanbec.com