BX kamen za savremeni prostor koji traje

Izuzetno pogodan materijal za dizajn enterijera je prirodni kamen. U prošlosti se smatrao luksuzom i koristio isključivo u velikim prostorima, a danas se ovaj materijal obrađuje i oblikuje tako da se može koristiti i kao dekorativni detalj u stanovima i kućama.

Prirodni kamen donosi ogromnu dozu topline i šarma svakom prostoru, a dizajneri enterijera i arhitekte se slažu u jednom, ništa ne izgleda tako autentično i ništa nije toliko dugotrajno kao prirodni kamen. Čak i ako ga koristite u maloj količini vašem domu će pružiti posebnu notu sofisticiranosti.

Kamen je dominantan materijal koji svakom prostoru u kojem se nalazi daje luksuzan izgled i dodatnu materijalnu vrijednost.

Prirodni kamen ne posjeduje nikakve štetne hemikalije ili toksine, tako da je svakako još jedna njegova velika prednost i to što će enterijer biti zaštićen od brojnih loših uticaja koje drugi materijali često posjeduju.

Takođe je i trajnost izuzetno važan aspekt u odabiru građevinskog materijala za vaš dom. Prirodni kamen odolijeva izazovu vremena, što će svakako uštedjeti mnogo novca, ali takođe i vremena, te će povećati vrijednost nekretnina. Zahvaljujući ovom materijalu smanjujete potrebu za češćim renoviranjem doma. Izuzetno je pogodan za sve prostorije u domu, počevši od hodnika, kupatila, dnevnog boravka i ostalih.

Bitno je naglasiti i to da je riječ o materijalu koji nikad ne izlazi iz mode. Ogroman izbor boja i jedinstvenost svakog komada uticali su na to da prirodni kamen drži pažnju graditeljima, dizajnerima i klijentima već godinama.

Dizajneri enterijera preferiraju “zelene” i prirodne materijale, a vanvremenska dekoracija je ključna ukoliko želite da vaš enterijer traje. Prirodni kamen se nalazi na vrhu liste neprolaznih stilova, a sa BX kamenom sigurni smo da nećete pogriješiti.

Luksuzan izgled i svestranost prirodnog BX kamena omogućava lako uklapanje sa drugim materijalima u bilo kojoj prostoriji vašeg doma, stvarajući savremen prostor koji izgleda prirodno, jedinstveno i dizajnirano s ukusom. Široka paleta boja koja vam stoji na raspolaganju i činjenica da ne postoje dva ista komada znači da će vaš dom uz BX kamen izgledati jedinstveno i zasijati posebnim sjajem.

Kontaktirajte ih na broj telefona  063 943 981. Nalaze se u mjestu Divičani, okolina Jajca. Ponudu kompanije BX kamen možete pogledati na njihovom sajtu, kao i na Fejsbuk i Instagram profilu.