BX kamen za originalan prostor koji odiše toplinom

Želite li obogatiti vašu fasadu nečim što odiše prirodom, a lako se održava, ili možda da unesete dašak mediterana u svoj dom… Predstavićemo vam jedan od najpopularnijih materijala u uređenju doma.

Prirodni kamen sve više pronalazi svoje mjesto u enterijerima i eksterijerima. Svojim stilskim izrazom zadovoljava i savremene i klasične dizajnerske trendove u uređenju.

Ovaj materijal se može koristiti u svim prostorijama u domu i prostorijama u kojima se nalazi daje potpuno novi i drugačiji izgled.

Trend korištenja prirodnog kamena u uređenju doma godinama je prisutan kako kod nas tako i u svijetu.

Kompanija “BX kamen” bavi se eksploatacijom prirodnog kamena. Njihov kamen savršeno se uklapa u bilo koji stil enterijera. Upotreba BX kamena je ekološki prihvatljiva opcija stvaranja luksuzne i ugodne atmosfere.

BX kamen se vadi iz kamenoloma Poljane i Crvene stijene, nakon čega se obrađuje na odgovarajući način za upotrebu u završnim i građevinskim radovima. Oblik i tekstura svake vrste kamena određuju vrstu primjene.

Njihov kamen je izdržljiv, otporan na habanje i jednostavan za njegu i održavanje, a istovremeno ne morate brinuti da će vremenom izgubiti svoj izvorni izgled.

I zato, bilo da želite da vanjski ili unutrašnji zidovi vaše kuće izgledaju upečatljivo, ili vam je cilj imati oku ugodnu terasu i stepenice, prirodni BX kamen je pravi izbor za vas.

Godinama unazad ovaj materijal postao je jedan od najtraženijih detalja prilikom uređenja doma kao dekorativni element, ali i kao funkcionalna podloga i izolacija zidova.

Ako želite stvoriti originalan prostor koji odiše intimnom i toplom atmosferom kontaktirajte ih. Nalaze se u mjestu Divičani, u okolini Jajca, a broj telefona je 063 943 981. Više informacija je dostupno na sajtu BX kamen, ali i na njihovim profilima na Fejsbuku i Instagramu.

(A.M.)