“BX kamen” u kupatilu: Garancija kvaliteta, funkcionalnosti i elegancije

Prirodni kamen danas se sve češće koristi u oblasti uređenja doma – enterijera, ali i dvorišta, oblaganju i dekoraciji zidova, ograda, stepenica, fontana, stepeništa.

Ukoliko je vaš izbor prirodni kamen u eksterijeru potrebno je voditi računa prije svega o njegovoj izdržljivosti, s obzirom na to da će biti izložen svim spoljnim uticajima. Zato je posebno bitno da kamen bude najboljeg kvaliteta, da je otporan na uticaj vjetra, kiše, snijega, toplote, ali ujedno i da lijepo izgleda kako bi doprinio ljepoti vašeg doma.

Prirodni kamen vrhunskog kvaliteta možete pronaći u asortimanu kompanije “BX kamen”. S njima provjereno dobijate najbolji kvalitet, uslugu, uključujući i vrlo brzu dostavu.

Na raspolaganju imaju veliki broj različitih vrsta prirodnog kamena, na vama je samo da odaberete koju vrstu želite, ili da kombinujete više različitih obrada.

Tim „BX kamena“ je tu da vam pomogne savjetima, te da vam da smjernice kako biste za sebe odabrali najbolje.

Uz njihov kamen vaša kuća, dvorište ili vrt, mogu izgledati jedinstveno i luksuzno.

Jedan od načina na koji možete iskoristiti prirodni kamen u domu je svakako kupatilo. Ovaj matrijal se danas sve češće koristi u njegovom uređenju.

Neda Oroz, menadžer prodaje u „BX kamenu“ nam je kazala da je pored kuhinje kupatilo najzahtjevniji prostor u svakom domu.

“Sve više je, pored funkcionalnosti i dugotrajnosti, važan estetski momenat u uređenju kupatila. Materijal koji može garantovati sve navedeno svakako je kamen. Zahvaljujući svojim karakteristikama, naš kamen će odgovoriti svim zahtjevima”, navodi Oroz.

Prema njenim riječima kamen može da se koristi samo kao dekorativni element za pojedine dijelove, kao podna i zidna obloga, te za izradu lavaboa i kada.

“Otpornost na habanje i oštećenja, jako malo upijanje vode, jednostavno održavanje, kvalitet i jedinstvena ljepota prirodnog kamena dovoljni su razlozi da razriješimo sve dileme oko izbora materijala za kupatilo”, kaže Oroz.

Kvalitet “BX kamena” je provjeren i dokazan, tako da možete potpuno da se opustite i da birate sve ono što vam odgovara.

Eksploataciju kamena vrše na dva eksploatacijska polja, Poljane i Crvene stijene.

Sve informacije možete dobiti direktno u ovoj komapniji koja se nalazi u mjestu Divičani, okolina Jajca ili na broj telefona 063 943 981. Možete ih pronaći i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, a mi smo sigurni da ćete, ukoliko odaberete “BX kamen” uljepšati okuženje vašeg doma i učinite da on u potpunosti zablista i bude drugačiji.

Njihov prirodni kamen možete nabaviti po veoma pristupačnim cijenama, a uz dodatne, prateće usluge, uz vrlo malo muke i napora napravite pravu oazu u okolini svoga doma.

Odaberite “BX kamen” kako bi vaš dom postao idealan porodični kutak za sve članove vaše porodice.

(A.M.)