BX kamen simbol vanvremenske elegancije i predivnog dizajna

Prirodni kamen sve je popularniji materijal za uređenje doma ili vrta. Osim visoke estetske vrijednosti, ovaj materijal odlikuju bogate boje i teksture, te je gotovo neuništiv.

Kamen je materijal koji je bez premca po pitanju otpornosti i estetike, što posebno dolazi do izražaja kada se koristi na podu. Uz jednostavnu rutinu njege i minimalno održavanje može trajati godinama.

Riječ je o materijalu koji je simbol vanremenske elegancije i predivnog dizajna koji tokom vremena ne gubi svoj šarm, već decenijama pruža luksuzan i sofirsticiran izgled svakoj vrsti enterijera.

Kompanija BX kamen može da isprati svaku vašu zamisao i želju kada je u pitanju dizajn enterijera i eksterijera prirodnim kamenom.

Dizajneri preferiraju prirodne materijale, a bezvremenski ukras je ključan ako želite da vaš enterijer traje. Održivi materijali kao što je BX kamen nalaze se na samom vrhu liste vječnih stilova.

Svaka kamena ploča je drugačija, zavisno od područja iz kojeg je vađen u kamenolomu. „BX kamen“ eksploataciju vrši na dva eksploatacijska polja, Poljane i Crvene stijene.

Širok izbor boja čini „BX kamen“ svestranim materijalom. Njihov kamen upotpunjuje svaki dekor, a budući da se radi o prirodnom materijalu, te da ne postoje dva ista kamena, kombinacije su beskrajne.

“BX kamen” je mjesto gdje ćete pronaći sve za uređenje unutrašnjeg i vanjskog prostora. Nalaze se u Divičanima (okolina Jajca), a više informacija o ovoj kompaniji možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981.