“BX Kamen” – kombinacija kvaliteta i umjetnosti u vašem kupatilu

Kupatila su neizostavan dio svakog doma, poslovnog prostora, tržnog centra ili nekog drugog objekta. Dizajn kupatila je veoma važan, a danas smo svjedoci činjenice da se moderna i luksuzna kupatila uređuju na najrazličitije moguće načine, tako da ponekad predstavljaju pravu umjetnost.

Pored keramike, sve više se koriste i drugi prirodni materijali za uređenje, a kamen definitivno postaje broj jedan materijal za izradu i oblaganje kupatila.

Prirodni kamen u kupatilu je oličenje  glamura, luksuza, savršenog dizajna i što je najvažnije izuzetnog kvaliteta.

Zahvaljujući svojim karakteristikama i svojstvima kamen je nenadmašan materijal za uređenje modernog kupatila, ali i drugih prostorija. Velika tvrdoća, otpornost na vlagu, paru, grebanje i pritisak, daje funkcionalne prednosti ovom prirodnom materijalu koji kupatilu uz sve navedeno pruža luksuz, eleganciju i sjaj. Jednostavno uklapa se u svaki dizajn.

Kvalitet prirodnog kamena je veliki, što potvrđuje činjenica da se njegovom ugradnjom obezbeđuje dugotrajnost, bez promjene tokom proteka mnogo godina.

Ukoliko želite stvoriti mjesto nadahnuto rimskim kupaonicama, a istovremeno vrlo moderno izaberite “BX Kamen”. Ovaj prirodni bezvremenski materijal može se nalaziti na vašim umivaonicima, elegantnim tuš kabinama, a može se koristiti i kao pod ili zidna obloga.

Prirodni “BX Kamen” će vašem kupatilu dati karakter, razbiti monotoniju. Bez obzira odaberete li jedan zid za ukras ili obložite cijelo kupatilo, postići ćete jedinstven efekt.

Inače, ljepota prirodnog “BX Kamena” postala je apsolutni hit u uređenju enterijera. Prateći svjetske trendove u posljednje vrijeme najviše se ističu prirodni materijali, nesavršeni oblici, te neutralni tonovi.

Ovaj prirodni materijal rado će živjeti u elegantnim dnevnim sobama, smjestiti se na kuhinjske ploče, ukrasiti dvorišta, a sve češće počinjemo cijeniti njegove kvalitete i u kupatilu. Bez obzira odaberete li kupatilo potpuno obloženo prirodnim kamenom ili samo nekih dijelova nećete pogriješiti.

Kupaonice od prirodnog “BX Kamena” zbog svojih nesavršenosti ističu se nenadmašnom ljepotom i estetskom vrijednošću.

Neda Oroz, menadžer prodaje iz “BX Kamena” kaže da se kamen sve više počinje korisititi u uređenju kupatila.

“Prirodni kamen se nameće kao idealno rješenje kako za oblaganje zidova i poda, tako i za  pojedine elemente kao sto su kade i lavaboi. Osim sto je prirodan i ekološki prihvatljiv materijal, kamen je dugotrajan i kvalitetan materijal koji može da traje decenijama. Ono sto je važno naglasiti je i jednostavnost održavanja”, navodi Oroz.

Prema njenim riječima, prednost kamena je i mogućnost različitih načina obrade, tako da kamen može da se koristi kao dekorativni element, ali i element uređenja cijelog kupatila.

“Bez obzira za kakav stil gradnje se odluče naši kupci, da li tradicionalni i rustikalni ili pak moderni, naš kamen se sjajno uklapa u sve. Jedinstvenost i ljepota svakog kamena, kvalitet i postojanost, svakako su dovoljno razlozi da se kupci odluče za naš kamen prilikom uređivanja pojedinih dijelova ili pak cijelog kupatila”, ističe Oroz.

Kada tražite najpogodniji materijal za vaše kupatilo, najvažniji preduslov će, najverovatnije, biti dugotrajnost određenog materijala. U ovom slučaju, prirodni “BX Kamen” predstavlja najbolji izbor za ovu, ali i ostale prostorije u vašoj kući.

Ne postoji nijedan materijal poput prirodnog kamena i ništa ne može dati vašem kupatilu tu organsku i prirodnu toplinu kao kamen. Dugotrajnost i postojanost su, pored toga, najbitnije odlike prirodnog kamena, jer ako se pravilno održavaju, vaše kamene površine će trajati decenijama. Takođe, prirodne teksture kamena stvaraju neklizajuću površinu tako da je prirodni kamen najpogodniji za podove kupatila.

Oni koji odaberu ovaj prirodni materijal otkriće njegovu izvanrednu prednost – neuništivu ljepotu.

Kako bi kupatilo bila potpuna oaza mira i opuštanja, kontaktirajte “BX Kamen”. Njihov prirodni kamen ima minimalistički dizajn, estetski izgleda luksuzno, moderno, a pri tom i opravdava uloženi novac.

Nalaze se u okolini Jajca, a sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 943 981, kao i na sajtu „BX Kamen“, te na njihovom Fejsbuk i Instagram profilu.

Sa prirodnim “BX Kamenom” dobijate kombinaciju kvaliteta i umjetnosti u kupatilu, ali i ostalim prostorijama u vašem domu.

(PR)