Večeras u Banskom dvoru humanitarni Rotary bal

U Banskom dvoru u Banjaluci večeras se održava tradicionalni godišnji bal humanitarnog karaktera Rotary kluba Banjaluka.

Ovaj događaj je kruna svih humanih aktivnosti kojima se Rotary klub bavi tokom cijele godine.

Ilija Trninić, predsjednik Rotary kluba, rekao je da je cilj ove manifestacija ujedinjavanje oko ideje da se podrže oni u našem društvu kojima je ta podrška potrebna, bilo da je ona novčana ili moralna. Novčana sredstva prikupljena kupovinom ulaznica za bal ove godine će otići Ugostiteljsko-trgovinskoj školi iz Banjaluke, za kupovinu opreme i inventara potrebnog za održavanje prakse.

DSC_4103

“Mi podržavamo preduzetništvo mladih u cilju podizanja profesionalnih standarda i normi kod budućih generacija. Nama je važno da profesionalne djelatnosti budu na što višem nivou, tako ih podržavamo u različitim aspektima njihove edukacije i razvoja. Imamo dobru saradnju sa Ugostiteljskom školom čiji su radnici i učenici večeras sa nama, časte nas svoje uslugama, a sav prikupljen novac biće upotrebljen za kupovine pomenute opreme“ rekao je Trninić.

Pored toga, članice internog Rotary kluba, Inner Wheel, večeras su prodajom medenjaka skupljale novčana sredstva koja će biti urečena mladoj sportiskinji Sari Roljić.

DSC_3984

DSC_4055

Trninić je dodao da se u Banskom dvoru večeras okupio veliki broj ljudi, a u Banjaluku su stigli članovi Rotary klubova iz šest različitih zemalja, kao i Rotarijnci iz drugih gradova BiH.

DSC_4088

Sponzori humanitarnog bala su svi gosti, a kupovinom karte i građani koji nisu članovi Rotary kluba mogu prisustvovati ovoj svečanosti.

DSC_4095

Za zabavni dio večeri zaduženi su domaći muzičari koji su svojim radom i entuzijazmom doprinijeli održavanju ove manifestacije.

DSC_4068

DSC_3991

DSC_4030

DSC_4114