Članice kluba Inner Wheel Banjaluka uručile donaciju karatistkinji Sari Roljić

Članice kluba Inner Wheel Banjaluka večeras su uručile donaciju mladoj karatistkinji Sari Roljić u iznosu od 800 KM.

Članice ovog kluba sredstva su skupile na humanitarnom Rotary balu koji je održan protekle subote, na kojem su prodavale medenjake a sav prihod ide talentovanoj karatistkinji.

Klub Inner Wheel Banjaluka osnovan je pod pokroviteljstvo Rotary kluba Banjaluka, a čine ga supruge rotarijanaca.

sara roljic donacija

Brankica Bajić, predsjedica kluba za 2017/18. godinu kazala da je klub osnovan s ciljem međusobnog druženja, pomaganja onima kojima je pomoć potrebna, pružanja podrške mladim i talentovanim pojedincima, te širenja međusobnog i međunarodnog prijateljstva i razumijevanja.

Osamnaestogodišnja Sara Roljić je student prve godine fakulteta Poslovne ekonomije na Panevropskom univerzitetu Apeiron u Banjaluci.

Član je KBS „Castra“ gdje je trenira i pruža joj najveću podršku njena trenerica Dragana Branković.

zahvalnica

Još kao djevojčica bila je osvajač kako državnih, tako i međunarodnih medalja, te svoju takmičarsku karijeru nastavlja i u konkurenciji seniora.

Šampion je Republike Srpske, osvajač trećeg mjesta na prvenstvu Bosne i Hercegovine, član reprezentacije BiH koju je predstavljala i na svjetskom prvenstvu na Tenerifima (Španija).

24651085_10214608139538614_1399532060_o

Pored takmičarske karijere Sara je majastor karatea 1. dan, te pomoćni regionalni sudija.

“Iza mene je u svijetu karatea bilo mnogo izazova na kojima, nažalost, zbog finansijskih razloga nisam uspjela da se oprobam, ali se iskreno nadam da će u ovom gradu i zemlji neko prepoznati talenat i vapaj mladosti,te da ću u budućnosti nastaviti nizati uspjehe, činiti ponosnim svoju porodicu, klub i grad” kaže Sara.