Umičević radnim koleginicama priredio veče za pamćenje

Tvornica obuće “Bema”, na čijem je čelu tehnički direktor Marinko Umičević, organizovala je sinoć u svom restoranu proslavu za radne koleginice povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, a kojoj je prisustvovalo više stotina pripadnica ljepšeg pola koje rade u dva pogona ove uspješne banjalučke fabrike.

“Bema” i Marinko su za svoje radne koleginice obezbijedili veče za pamćenje, uz bogatu trpezu, odličnu muziku i tombolu s vrijednim nagradama, a da bi se svi osjećali što ugodnije pobrinuo se vrijedni tim restorana “Beme”.

Umičević, koji već skoro dvije decenije s velikim uspjehom vodi ovu tvornicu, koja je pravi privredni gigant i jedan od simbola Banjaluke, do sada je bezbroj puta pokazao da su mu radnici ove tvornice na prvom mjestu i da iznad svega cijeni radne kolege, kojima nastoji pomoći i olakšati svakodnevni život na brojne načine.

U izjavi za banjaluka.net, Umičević je rekao da su povodom 8. marta u restoranu u krugu tvornice organizovali proslavu za sve radnice “Beme” i iz pogona u Banjaluci i pogona iz Mrkonjić Grada. “Uz bogatu trpezu, odličnu muziku, tombolu i prigodne nagrade obradovali smo koleginice dobrim provodom. Atmosfera je, kao i uvijek kad se okupimo, bila odlična, svi su bili dobro raspoloženi i zahvaljujem svima koji su došli, a pogotovo radnicama restorana koje su nam sve pripremile. Srećan Dan žena svim damama”, poručio je uvijek dobro raspoloženi Umičević, koji je tokom večeri obišao i pozdravio svakog svog radnika, a kasnije su svi zajedno zaigrali uz dobru muziku i pjesmu, čime je još jednom pokazao koliko cijeni svoje radnike, ali se na samoj proslavi vidjelo i koliko radnici “Beme” cijene i poštuju svog direktora, što je očigledno i jedna od tajni uspješnog poslovanja ove tvornice. Organizovanjem ovakve istinske zabave za svoje radnice, Umičević je još jednom pokazao, a davno je dokazao, koliko je veliki čovjek i odličan menadžer, na čemu mnogi mogu samo da mu zavide, jer jedan od rijetkih mendžera koji o svemu vodi računa, a pogotovo o svakom svom radniku.

Inače, Tvornica obuće “Bema” na čelu s Umičevićem ovakvu proslavu organizuju godinama unazad za svoje radne koleginice iz Banjaluke i Mrkonjić Grada.

Inače, ovaj veoma uspješni kolektiv ima razloga za slavlje jer su i prethodnu, u svakom pogledu izazovnu, 2022. godinu, uspjeli završiti pozitivno. Uz sve probleme koje je stvorila inflacija, “Bema” na čelu sa Umičevićem i njenih oko 1.200 radnika uspjelo je da ostvari realizaciju od oko 20 miliona KM, čime je ova tvornica nastavila da dokazuje da je izrasla u privrednog giganta i ponos grada na Vrbasu, a tako će nastaviti i u budućnosti.

N.Sp.