U četvrtak u Bihaću počinje Međunarodni sajam ekologije EKOBIS 2017.

Privredna komora Unsko-sanskog kantona organizuje 15. Međunarodni sajam ekologije „EKOBIS 2017“ koji će se održati u Bihaću od 14. do 16. septembra.

Više od decenije Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji. Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 14 godina postojanja na sajmu „EKOBIS“ predstavilo se više od 2 700 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posjetilo preko 200 000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realizovanih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.

Sve ovo su dobri argumenti da na vrijeme rezervišete vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje).

Pratite sve aktivnosti vezane za organizaciju sajma na službenoj stranici sajma www.ekobis.info, kao i na stranici Privredne komore USK www.pkusk.com na kojima možete zatražiti i vaš marketinški prostor.