U banjalučkom LC Waikikiju spremna nova kolekcija proljeće/ljeto 2015

U banjalučkom prodajnom objektu LC Waikiki spremna je nova kolekcija proljeće/ljeto 2015. koja donosi potpuno drugačiji izgled u radnju. Modna linija “LC Waikiki casual” biće dinamičnija a i sve ostale kolekcije karakterišu snažnije boje i dizjan, poručuju iz Waikikija.

“Osvježili smo i našu kolekciju džinsa koju će u novom sezoni obilježiti moderan dizajn i udobni materijali. U kolekciji za bebe i djecu dominiraće nijanse crvene, bijele i plave boje uz zanimljivu ponudu džempera, košuljica i majica sa printom. U novim LC Waikiki i LC Waikiki Casual kolekcijama žene će moći da pronađu nove modele sa drugačijim dizajnom od prethodne sezone. Nova kolekcija LC Waikiki za muškarce nudi modele ležernog i klasičnog stila, ali i eleganciju og glave do pete, uključujući, ne samo odjeću, nego i aksesoare. Pripremili smo modele za sezonu proljeće/ljeto koje nude drugačiji koncept za muškarce sa stilom”, kazala je Zvjezdana Miladinović, menadžer banjalučkog prodajnog objekta.

Modni brend LC Waikiki, čija je parola „Svi zaslužuju da se dobro obuku“, otvorio je krajem februara prvi prodajni u Republici Srpskoj, u Gospodskoj ulici u Banjaluci. Banjalučkim kupcima tako je postala dostupna kvalitetna roba za sve uzraste po pristupačnim cijenama. LC Waikiki je turski modni brend sa tradicijom dugom preko 20 godina, sa oko 500 radnji u 23 države svijeta i 24.500 zaposlenih. Banjalučka radnja je četvrta u BiH, a 100-ta LC Waikiki internacionalna prodavnica otvorena je u Mostaru.

„LC Waikiki nastoji da kupcima pruži proizvode koji su stilom i cijenom prihvatljivi za njih, vodeći računa o ljudskom zdravlju i okolini i nudeći ručno rađene proizvode odgovarajućeg kvaliteta, koji idu u korak s aktuelnim trendovima. Poslovni cilj LC Waikikija je da do 2023. postanu najuspješnija modna kompanija u Evropi, u skladu sa prepoznatljivom politikom „Svi zaslužuju da se dobro obuku“, rekla  je menadžer banjalučke polsovnice, Zvjezdana Miladinović.

Misija brenda LC Waikiki je da ponude kvalitet uz pristupačne cijene za svačiji džep. U ponudi je odjeća za novorođenčad, djecu i odrasle, pa u njihovim  radnjama svako može pronaći nešto u vlastitom stilu.