U Banjaluci otvoren salon vjenčanica Amor Bridal

Studio za organizaciju, dekoraciju i dizajn “Vjenčanja Amor” iz Banjaluke proširio je ponudu svojih usluga otvaranjem salona vjenčanica Amor Bridal koji je juče zvanično počeo sa radom.

Sanja Radulj Čeko, koja je sa majkom Marom i sestrom Sandrom osnovala studio “Vjenčanja Amor” kaže da se ovim poslom bave već sedam godina a iskustvo im govori da ljudi vole tu mogućnost da sve što im je potrebno za vjenčanje nađu na jednom mjestu.

“To je posebno slučaj kada nam dođu klijent iz inostranstva. Kao što znamo, svakoj mladoj je na prvom mjestu vjenčanica, tako da smo uvidjeli potrebu za otvaranjem jednog ovakvog salona. Malo smo istraživale i na osnovu mišljenja, prijedloga i sugestija naših klijentica kontaktirale smo preko 30 različitih brendova od kojih smo dobile uzorke haljina, materijala, kataloge i odlučile smo se na saradnju sa brendom Tarik Ediz White. Njihove vjenčanice su neobične, malo drugačijeg dizajna, od laganih materijala što ih čini jako udobnim” kaže Sanja.

Amor Bridal vjenčanice su trenutno jedini zastupnik Tarik Ediz White vjenčanica u Bosni i Hercegovini, a planiraju da do kraja godine ponudu obogate sa još jednim ili dva brenda.

Sve buduće mladenke koje u toku ove sedmice posjete salon Amor Bridal na adresi Gavre Vučkovca 2 (kod Venecija mosta) i rezervišu vjenčanicu, dobijaju bidermajer po izboru.

sl04

sl26

sl08

Copy of sl06

WP_20160226_14_11_50_Pro

WP_20160226_15_04_27_Pro