Sto razloga za izbor Wiko View Max ili Wiko Lenny 5 telefona

Francuska kompanija Wiko je jedan od najbrže rastućih brendova pametnih telefona u Evropi a Wiko telefone možete pronaći u m:tel ponudi. Ovom prilikom vam posebno izdvajamo dva veoma zanimljiva uređaja.

Wiko View Max ima povoljnu cijenu ali je bez kompromisa kada su u pitanju perfomanse i dizajn. Elegantnog izgleda i kvalitetne izrade Wiko View Max pruža fantastično iskustvo za rad na velikom ekranu. Bez obzira na to da li želite vrhunske fotografije, brz rad sa više aplikacija odjednom ili dovoljno memorijskog prostora, ovaj uređaj, kojeg pokreće Android Oreo, to će vam i omogućiti.

Wiko Lenny 5 je pravi izbor za mlađe korisnike. Telefon ima veliki ekran, moćne zvučnike, mogućnost personalnog podešavanja a kamere dolaze sa posebnim opcijama za fotografije namijenjene društvenim mrežama.

Ako ove Wiko modele telefona kupite do kraja novembra putem m:tel web shop-a uz neku od preporučenih tarifa Pretplata: S+, Pretplata: S Net+ ili Pretplata: M+ dobićete UniCredit mastercard poklon karticu sa novčanim iznosom od 100 KM.

Iskoristite posebnu ponudu kupovine iz udobnosti vlastitog doma!

Za više informacija pozovite kontakt centar 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.