Da li ste spremni za veliko finale nagradne igre „m:tel +Tesla = šansa za Polo“?

Ostalo je još samo par dana do izvlačenja nagrada u okviru nagradne igre „m:tel + Tesla = šansa za Polo“. Ukoliko ste u protekla dva mjeseca postali vlasnik Tesla telefona i m:tel Pretplata Plus tarife sigurno sa nestrpljenjem očekujete ovo  veliko finale.

A ako još uvijek niste odabrali svoju m:tel Pretplata Plus tarifu i spojili je sa Tesla telefonom, vrijeme je da to učinite. Na taj način stičete pravo da učestvujete u ovoj velikoj m:tel nagradnoj igri koja traje do 30. oktobra.

U četvrtak 1.novembra 2018. godine, u direktnom TV prenosu u 17.35 časova na Radio televiziji Republike Srpske, saznaćemo ko osvaja pet Tesla 9.2 telefona, četiri Tesla televizora, novogodišnje putovanje za dvoje uz poklon bon u iznosu od 1 000 KM na UniCredit Master Card potrošačkoj kartici, te ko će se to odvesti automobilom VW Polo Beats Edition.

Uzbuđenje raste, a ako i vi želite šansu da osvojite neku od ovih vrijednih nagrada, još imate vremena. Požurite u vama najbliže m:tel prodajno mjesto, obnovite ugovor ili postanite m:tel Pretplata Plus korisnik i uz Teslu iskušajte svoju sreću.

Za više informacija i detalja o nagradnoj igri posjetite www.mtel.ba .