Stigao je novi supermoćni Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 ime je najnovijeg pametnog telefona iz Note serije, koju je kompanija Samsung predstavila u avgustu ove godine. Ovaj uređaj najnovije generacije korisnicima nudi vrhunske performanse, i namijenjen je za one koji od telefona žele sve, pa i više od toga.

Od 24. avgusta, Galaxy Note 9 dostupan je i na bh. tržištu, a možete ga pronaći u ponudi kompanije m:tel po cijeni već od 296 KM u Pretplata: XXL tarifi. Izaberite jednu od tri ponuđene boje – ponoćno crnu, ljubičastu, ili novu okean plavu boju s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, po kojoj je ovaj telefon prepoznatljiv.

Razlozi zbog kojih biste trebali izabrati upravo ovaj telefon je njegova impresivna „lična karta“. Za početak, to je njegova baterija kapaciteta 4.000mAh, te interna memorija od 128GB. Sa mogućnošću ubacivanja microSD kartice, Galaxy Note 9 moći će pohraniti do terabajt podataka, za bezbrižno korištenje uz dovoljno prostora za omiljene fotografije, video-zapise i aplikacije. Procesor od 10nm i podrška za najbolje brzine mreže dostupne na tržištu (do 1,2 gigabita u sekundi) za streaming i preuzimanje bez usporavanja, takođe su dio ovog moćnog uređaja. 6,4-inčni Super AMOLED Infinity ekran pruža izuzetno impresivno multimedijsko iskustvo, a već je ocijenjen kao najbolji ‘beskrajni’ displej na tržištu.

Galaxy Note 9 dopunjen je stereo zvučnicima koji imaju mogućnost da isporučuju DolbyAtmos® impresivni zvuk za  životno iskustvo. Premium kamera je još jedan sjajan element telefona Galaxy Note 9, koja korisnicima omogućuje savršene fotografije.

Sve informacije o ponudi i cijenama ovog telefona možete pronaći na sajtu kompanije m:tel www.mtel.ba ili na najbližem prodajnom mjestu u vašem gradu.