Pogledajte kako izgleda nova vila porodice Đoković na obali jezera

Na obali Pavlovačkog jezera između Rume i Vrdnika u Srbiji niče prekrasna nova rezidencija porodice Novaka Đokovića, a sudeći po posljednjim fotografijama, useljenje se približava.

Prve fotografije nove kuće pojavile su se prošle godine na društvenim mrežama, i tada se dalo naslutiti da Đokovići grade nešto što će zaista izgledati kao neka od vila na Azurnoj obali.

Na ideju je došao Novakov otac Srđan, te on i gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika. Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovdje sagraditi i restoran i bazen.

JusktkqTURBXy81ZDcwNDdkMjhiODUyYmU1NWYzY2JiNWE4YmUwODdkNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Fotoreporter “Blica” zabilježio je kako izgleda gradilište, a sada je jasno da se radi o vikendici koja ima dva sprata i koja je poprilično izolovana. Lokacija nije baš popularna kod turista, pa će Đokovići moći na miru da uživaju u prirodi i čarima Fruške gore.

Ipak, Pavlovčani ne sumnjaju da će ovaj kraj biti popularniji nakon što Novak počne da ga posjećuje, a očekuju i da poraste cijena zemlje oko jezera.

– Jednom smo vidjeli Novaka i učinio se kao divan i normalan mladić. Počastvovani smo što se odlučio baš za ovo jezero, a vjerujemo da će i njegov dolazak privući ljude. Možda će da svrati i na kafu – ne kriju oduševljenje Novakove buduće komšije.

StpktkqTURBXy8zMTllZDlmYWE2MWUzOTk4YmQzN2M4NTM0OGJjN2FkYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

(blic.rs)