Pretpraznična čarolija darivanja uz 10% popusta i UniCredit Mastercard kartice

– Popusti za korisnike UniCredit Mastercard kartica u BiH do 31.12.2020.

– Na odabrani asortiman u prodavnicama Mekline, Imtec, Domod, Zeus, Planika, Peko, Retro, Mac, Alma Ras, Svijet kockica i Moj shop, kao i putem njihovih web trgovina

Dvije UniCredit banke u BiH, zajedno sa svojim partnerima, za kraj godine i u pretpraznično vrijeme donose dodatne pogodnosti za svoje klijente, korisnike Mastercard kartica u vidu popusta od 10%-20% pri kupovini kod odabranih partnera.

U periodu do 31.12.2020. godine, za plaćanja UniCredit Mastercard karticama na Imtec prodajnim mjestima ostvaruje se 20% popusta na odabrani asortiman, a u svim Mekline i Domod i Zeus trgovinama 10% popusta, za asortiman IT opreme odnosno za kupovinu malih kućanskih aparata i ostalih potrepština. Za odabir kvalitetne i udobne obuće u Planika i Peko prodavnicama kao i internet prodavnicama osiguran je popust od 10% na novu kolekciju jesen/zima, a za online narudžbe u vrijednosti iznad 80 KM, poklanjaju i besplatnu dostavu na kućnu adresu. 10% popusta osigurano je u Retro prodavnicama na cjelokupan asortiman odjeće, obuće i kućanskih potrepština. U MAC prodavnici u Sarajevu (BBI), te Inoma prodavnici u Banja Luci (Delta Planet), omogućen je popust od 10% za kozmetiku i proizvode za njegu kože MAC. Užitak u praznicima u udobnosti doma, upotpunit će Alma Ras proizvodi sa 10% popusta na asortiman koji nije već snižen. Za interesantne poklone najmlađima osiguran je popust od 10% u prodavnici Svijet kockica, a za nešto starije, odličan odabir različitih praktičnih poklona uz 10% popusta moguće je pronaći u Moj shop knjižarama.

Ova godina je promijenila mnogo toga i pokazala da život možemo i moramo živjeti drugačije, ali to nije razlog da nas udalji od dragih osoba. Obradovati druge ili počastiti sebe i učiniti praznike ljepšima, ove godine je lakše uz UniCredit Mastercard kartice. Sreća je veća kada se dijeli, a kupovina ugodnija i lakša uz UniCredit Mastercard kartice i odlične popuste za kupovinu kod odabranih partnera i putem njihovih internet prodavnica.

(dominfo.ba)