Nova prilika za usavršavanje u Calculus Training centru

Calculus Training Center ponovo pruža jedinstvenu priliku za usavršavanje. Svi zainteresovani mogu do 6.marta da se prijave na kurs “20411 Administracija Windows Server 2012”.

To je jedan u nizu sertifikovanih kurseva vodećeg svjetskog proizvođača računarskih programa, kompanije Microsoft. Calculus Training Center osnovala je još prije tri godine u Banjaluci kompanija Prointer ITSS.

Pruža edukaciju za profesionalce i sve one koji žele da uz vanškolsko IT profesionalno usavršavanje steknu korisna i stručna, a svjetski priznata znanja.

Na osnovu Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između Prointera i Paevropskog univerziteta Apeiron, kursevi se održavaju u prostorijama tog univerziteta.

Više o MCSA sertifikaciji i cijeni kursa koji počinje 11.marta navedeno je na sajtu http://calculus.ba/kursevi/administriranje-windows-servera-2012/.

Studenti Apeirona kurs mogu da pohađaju po cijeni od 300 KM + PDV, dok studente drugih univerziteta plaćaju 350 KM + PDV. Polaznicima je obezbijeđena zvanična Microsoft literatura.

Obrazovanjem u Calkulus Traninig centru stiče se MCP (Microsoft Certified Professional) sertifikat iz oblasti sistem administracije.  Microsoft sertifikati su prepoznati širom svijeta pa nije ni čudo što trenutno u Bosni i Hercegovini nema nezaposlenih kadrova iz te oblasti. Da bi se stekao MCSA sertifikat potrebno je položiti tri ispita navedena na sajtu calculus.ba.

Moguće je polaganje ispita nezavisno jedan od drugog, a već polaganjem samo jednog ispita postajete MCP.

Testiranje se obavlja u test centru Univerziteta Apeiron nakon odslušane nastave ili kada polaznik bude spreman. Univerzitet je sertifikovani Pearson VUE i Certiport test centar.