Na “Gramesu” održana prezentacija Austria Showcase “Građevinarstvo i infrastruktura”

advantage austrija grames 2017

U okviru Međunarodog sajam građevinarstva i elektromašinske industrije “Grames-Demi 2017” danas se održava prezentacija koju organizuje Advantage Austria Sarajevo.

Na prezentaciji pod nazivom Austria Showcase “Građevinarstvo i infrastruktura” predstavljaju se austrijske kompanije sa svojim najnovijim tehnološkim dostignućima.

Advantage Austria je jedan od izlagača ovogodišnjeg “Gramesa” a na ovoj prezentaciji predstaviće infrastrukturne projekte, inovativne građevinske tehnologije i saobraćajnu tehniku kao najznačajnije faktore kvaliteta života jedne zemlje.

advantage austrija

“Tradicijom bogate i za inovacije raspoložene kompanije iz Austrije, nude vam znanje u oblasti gradnje, saobraćajnih i informacionih tehnologija, savjetovanje i inžinjering” navodi Advantage Austria.

Na prezntaciji je predstavljeno sedam autrijskih firmi: Aqua Power, Austrotherm, DELTA BLOC International, HFS Vertriebs- und Produktionsgesellschaft., Schrack Seconet AG, Sto Ges.i Wallner & Neubert Gesellschaft koje traže trgovačke partnere i neposredne kupce.

Na prezentaciji su takođe govorili predstavnici Ministarstva građevinarstva, prostorog planiranja i ekologije RS, Ministarstva saobraćaja i veza RS, Privredne komore RS te predstavnici FIPA-a i IRB-a.

21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektromašinske industrije “Grames-Demi 2017” i prvi Sajam dekora i dizajna počeo je juče i traje do subote 18. marta.