Na ATV-u večeras počinje nova sezona zabavnog kulinarskog show-a “Luk ili Med”

“Luk ili med” vraća se na male ekrane od večeras, 13.novembra.  Spektakularna, peta sezona, biće bez sumnje  najuzbudljivija do sada, prije svega i zbog određenih noviteta u formatu.

Prva novost je još više kuvanja, nova sezona će se prikazivati tri puta sedmično, od ponedjeljka do srijede od 21:00 čas.

Druga, možda i najveća novost je novi član žirija, osvježenje u ATV kuhinji. Popularnom dvojcu, poznatom kuvaru  Predragu Tošiću i najvećem gurmanu Miroslavu Miri Janjaninu, u potrazi za najboljim kuvarima pridružiće se i Đorđe Rajić, glavni kuvar najvećeg trgovačkog lanca „Tropic“.

“S obzirom na to da sam se pojavio ja, treći član žirija, treći stomak, treće nepce, a samim tim i treći ‘problem’ za takmičare, nesumnjivo je da će nova sezona emisije biti dinamičnija i neizvjesnija. Kako će se oni snaći u izazovima koje smo im pripremili  – za to ćete ipak morati da sačekate početak emitovanja” izjavio je Đorđe Rajić .

Nova sezona ima 12 parova, među njima su kreativni amateri, iskusni kuvari, ambiciozni početnici ali i veliki profesionalci. Svi oni će se ravnopravno boriti za primamljivu glavnu nagradu koju obezbjeđuje ATV u saradnji sa sponzorima.

Uzbudljive kulinarske zavrzlame, nepredviđene situacije, brojna iznenađenja i preokreti očekuje dvanaest odabranih na njihovom putu do najboljeg kuvara u “Luk ili med” kuhinji.

Ko će zaraditi prvu desetku, gledajte “Luk ili med” ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 21:00, na ATV-u. Očekujte neočekivano!