M:tel nastavlja širenje optičke mreže

Nova širokopojasna internet tehnologija nalazi se na korak od svakog domaćinstva, jer je kompanija m:tel nastavila da radi na izgradnji  optičke mreže u svim gradovima u Republici Srpskoj.

Optička mreža omogućava višestruko povećanje internet brzina, bolji nivo kvaliteta usluga sa setom novih funkcija kroz mogućnost korištenja najsavremenijih m:tel IPTV paketa, ne samo u većim gradskim centrima, nego i u manjim mjestima i ruralnim sredinama.

U poređenju sa brzinama pristupa internetu i kvalitetom TV programa na koje su korisnici na ovom tržištu navikli, možemo slobodno reći da je riječ o revolucionarno boljoj tehnologiji, omogućenoj investiranjem značajnih sredstava u pristupnu mrežu.

Naime, u toku je realizacija planiranih radova na projektu izgradnje optičke mreže širom Republike Srpske. Radovi na izgradnji optičke mreže započeti su i uspješno se nastavljaju u svim gradovima, a najintenzivniji radovi trenutno se odvijaju u Tesliću, Brodu, Modriči i Doboju, pa će tako i stanovnici ovih gradova uskoro uživati u svim prednostima koje donosi ova najsavremenija tehnologija.

Kompanija m:tel je u svim segmentima tehnološki dominantna, što je ključni razlog što je ovaj telekom operater dugogodišnji tržišni lider u RS i BiH. Takođe, kontinuirano investiranje i ulaganje u tehničke kapacitete omogućava dugoročnu stabilnost i stvaranje preduslova za pružanje vrhunskih usluga za što veći broj korisnika.