M:tel app takmičenje: Lansiraj svoju ideju!

Prijavi se na m:tel app takmičenje srednjoškolaca u izradi mobilnih aplikacija!

Da li znaš da je Robert Nay imao samo 14 godina kada je osmislio aplikaciju Bubble Ball? Aplikacija spaja fiziku i slagalice, i preuzeta je preko 16 miliona puta.

Sada možeš da okupiš tim iz škole ili samostalno kreiraš mobilnu aplikaciju i tako postaneš novi državni šampion BiH u znanju, osvojiš vrijedne pametne telefone i dobiješ priliku da se takmičiš regionalno!

Vrijeme je da pokažeš šta znaš i da se prijaviš na m:tel app takmičenje srednjoškolaca iz BiH u izradi mobilnih aplikacija za Android™ OS ili iOS.

Ako te zanimaju aplikacije, voliš programiranje, imaš dobru ideju i želju da se takmičiš sa vršnjacima, napravi mobilnu aplikaciju  i osvoji jednu od pet ravnopravnih nagrada na državnom nivou u novom m:tel app takmičenju.

Jer, upravo društvo najboljih u BiH biće prilika da se u februaru 2018. i regionalno takmičiš  sa vršnjacima i najboljim timovima iz Crne Gore i Srbije u Regionalnom app izazovu i tako osiguraš ulaznicu za svjetsku konferenciju IDTechEx Show u Berlinu.

Za učešće na m:tel app takmičenju potrebno je da pronađeš svoju srednju školu na listi od 21 škole učesnice takmičenja, smisliš ideju za aplikaciju, popuniš formular i prijaviš svoj tim putem adrese [email protected]  najkasnije do 20. novembra 2017.