Lansiraj svoju ideju! Okupi tim i prijavi se na m:tel takmičenje srednjoškolaca u izradi mobilnih aplikacija

Ako ideš u srednju školu i voliš programiranje i druženje, pravo je vrijeme da okupiš ekipu, kreiraš mobilnu aplikaciju i prijaviš se za m:tel App takmičenje.

Biće to sjajna prilika da osvojiš vrijedne pametne telefone, ali i odmjeriš snage sa vršnjacima iz zemlje i regije.

Jer, upravo društvo najboljih u BiH biće prilika da se u februaru 2019. godine i regionalno takmičiš  sa vršnjacima i najboljim timovima iz Crne Gore i Srbije u Regionalnom app izazovu i tako osiguraš ulaznicu za svjetsku konferenciju IDTechEx Showu Berlinu.

Za učešće na m:tel app takmičenju potrebno je da pronađeš svoju srednju školu na listi od 21 škole učesnice takmičenja, smisliš ideju za aplikaciju, popuniš formular i prijaviš svoj tim putem adrese [email protected]  najkasnije do 20. novembra 2018. godine.

Rok za dostavu gotovih aplikacija uz detaljan opis je 15. januar 2019. godine, nakon čega će stručna komisija ocijeniti pristigle aplikacije i dodijeliti nagrade za do pet najboljih u BiH.

Aplikacije treba da budu zanimljive, inovativne i korisne, a prednost će imati one koje doprinose društvenoj odgovornosti ili razvoju telekomunikacionih usluga i načina korišćenja mobilnih uređaja.

Listu škola učesnica iz cijele BiH sačinjenu u saradnji sa resornim ministarstvima i detaljne uslove takmičenja pronađi na stranici www.mtel.ba