La Linea Café bar – originalni kafić u Banjuci kojeg vrijedi posjetiti

Vrući dani u najljepšem gradu na Vrbasu zahtijevaju osvježenje, a ako ste u potrazi za novim omiljenim mjestom za ispijanje kafa i opuštanje, za vas je od sada tu i novootvoreni Café bar La Linea na adresi Majke Jugovića 22, u blizini Ekonomskog i Pravnog fakulteta.

Ono što izdvaja ovaj kafić jeste njegov originalan enterijer kojeg karakterišu ručni crteži po zidu, stolicama i stolovima. Ideju za ovakvim nesvakidašnjim Café barom dobila su dva dugogodišnja druga, a kako sama priča nije bila dovoljna za realizaciju, upustili su se i u detaljniju realizaciju plana. Kreativnost, želja i pomoć bližnjih omogućila je ostvarenje sna. Upravo tako je i nastala La Linea.

Nažalost, volja, trud i rad nisu dovoljni kako bi se posao pokrenuo. Baš kada je La Linea počela sa radom, desila se i pandemija virusa korona i zaustavila poslovanje.

Zato, ako šetate kraj Vrbasa ili se nalazite u blizini, svratite na kafu i na taj način pomozite vrijednim momcima i privrednicima da pokrenu svoje poslovanje. Vikendom se u La Linei održavaju i svirke, a česte su i promocije pića, naravno, zbog trenutne situacije, sve u sklopu propisanih mjera.

“Naša vrata su otvorena za vas svakim danom od 07:00 do 23:00 časova. Dođite i zajedno učinite i svoj i naš dan boljim”, poručuju iz La Linee.