HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije.

A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i u njegovom sadržaju uživate sve do kraja marta 2019.

A šta je to što biste mogli potražiti na HBO kanalima ili u HBO videoteci, pogledajte u nastavku.

Pravi detektiv

Ova proslavljena serija se u novoj, trećoj sezoni bavi novim slučajem sa impresivnom glumačkom postavom. Maheršala Ali glumi Vejna Hejsa, penzionisanog detektiva koga već 35 godina proganja slučaj nestanka dvanaestogodišnjeg dječaka i njegove desetogodišnje sestre u gradu Vest Finger, u Arkanzasu, 1980. godine. Dok se ostarjeli Hejs, koga pamćenje izdaje, prisjeća detalja svoje istrage sa producentom dokumentarca o pravim zločinima, mi saznajemo o slučaju i Hejsovoj prošlosti, prateći priče iz 1980, kada se zločin dogodio, i 1990, kada je šokantno otkriće probudilo interesovanje za slučaj. Prve dvije sezone dostupne su vam u HBO videoteci, a nove epizode gledajte ponedjeljkom  od 20.00 časova na kanalu HBO.

Gluvarenje

Humoristička serija u produkciji HBO, „Gluvarenje“, od scenariste i glavnog glumca Pita Holmsa, vraća se na HBO sa trećom sezonom. Serija prati Holmsova iskustva kao komičara, pružajući nam detaljan i urnebesni uvid u stanje komedije danas. U ovoj sezoni, Pit je stao na noge, što znači da više ne spava na kaučima drugih ljudi. Sa novopronađenom energijom, poslije turneje po koledžima, on se u velikom stilu vraća na njujoršku komičarsku scenu. Ali, iako je napredovao, to ne znači da je stigao do vrha. Nastavljajući da provodi vrijeme sa koleginicom komičarkom i bivšom djevojkom, Ali, on upoznaje novu ženu, Ket, koja ima jedinstveni pogled na svijet komedije i ne pokušava da se proslavi pričajući viceve. I dok Pit napreduje ka uspjehu svakim novim nastupom, on istovremeno pokušava da usaglasi svoju vjeru, izlaske sa ženama i dinamičnu scenu njujorške stend-ap komedije. Prve dvije sezone dostupne su vam u HBO videoteci, a premijera treće sezona zakazana je za 21. januar na kanalu HBO od 21 čas.

Ubistvo u Orijent ekspresu

Za ljubitelje filmova, preporučujemo adaptaciju čuvenog klasika Agate Kristi. Nakon šokantnog ubistva bogatog biznismena u luksuznom evropskom vozu koji se kreće ka zapadu, usred oštre zime, privatni detektiv Herkul Poaro mora da iskoristi sve svoje umijeće i otkrije ko je od putnika ubica, prije nego što ponovo ubije. Kenet Brana režira i predvodi vrhunsku glumačku ekipu, uključujući Džonija Depa, Mišel Fajfer, Penelope Kruz i Džudi Denč, u ovoj otmjenoj, napetoj i uzbudljivoj misteriji zasnovanoj na čuvenom romanu Agate Kristi. Ne propustite 20. januara u 17.10 časova na kanalu HBO.

Kliknite opciju IPTV shop u meniju vašeg m:tel IPTV-ja, odaberite HBO paket i prepustite se satima najboljih filmskih i serijskih ostvarenja.