BX kamen u dvorištu – Savršena oaza za svakodnevno uživanje

Tokom ljetnih mjeseci i lijepih sunčanih dana mnogi od nas dosta vremena provode vani. Aktivnosti u prirodnom okruženju dobre su za zdravlje našeg organizma i opuštanje.

Ukoliko imate kuću sa dvorištem, ili vikendicu van grada možete se nazvati pravim sretnikom. Jutarnja kafa, ručak na otvorenom, druženje s prijateljima neprocjenjivo je zadovoljstvo i sjajan način da se opustite.

Ako želite da osvježite izgled vašeg dvorišta i od njega napravite savršenu oazu za svakodnevno uživanje u ovom sunčanom periodu kamen, drvo i cvijeće su tri nezaobilazna faktora za pun pogodak.

Kamene staze, pločnici, ograde i stepenice učiniće vaš boravak u dvorištu još ljepšim. Ovaj prirodni materijal je drugotrajan, i dobro će izgledati decenijama. Neobični oblici lomljenog prirodnog kamena mogu vam pomoći da naizgled obična staza postane posebna i drugačija.

Lomljenim prirodnim kamenom možete obložiti stazu, zid kuće, napraviti roštilj, česmu, ukrasiti cvijeće zardinjerama od kamena i još mnogo toga. Ukoliko imate veliko i prostrano dvorište možete se upustiti i u izradu fontane koja će vaše dvorište učiniti još ljepšim.

Koliko je važan odabir pri kupovini kamena podjednako je važan i način postavljanja prirodnog kamena. Predlažemo vam da to obavljaju stručni ljudi koji se bave ugradnjom i postavljanjem prirodnog kamena.

Kompanija “BX kamen” eksploatacijom prirodnog kamena bavi se dugi niz godina. Eksploatacija se vrši na dva eksploatacijska polja, Poljane i Crvene stijene.

Njihov kamen je idealan za eksterijer. Raznih je oblika i veličina i savršeno se uklapa uz svaki detalj baštenskog prostora. Može se kombinovati u raznim debljinama, u zavisnosti od toga koji je pogodan vašoj svrsi i namjeni.

Dekorativni kamen je nezaobilazno idejno rješenje većine arhitekata. Ko ima tu sreću da u svom prostoru ima tu komotnost da sebi priušti fontanu ili bazen, prirodni kamen je savršeno rješenje za oblaganje ivica.

Prirodni “BX kamen” osim predivnog estetskog rješenja nudi i niz funkcionalnih rješenja za vaše dvorište. Ovaj materijal je trajno, elegantno rješenje koje je ujedno i toplotni izolator, tako da definitivno nemate ni jedan razlog da se dvoumite. Neka BX kamen bude neizostavan spoljašnji dekor vašeg stambenog prostora ili dvorišta. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981. Nalaze se u okolini Jajca, a kompletan asortiman možete pogledati i u Trnu. Takođe, više informacija o njima možete pronaći na sajtu “BX kamen”, ali i na fejsbuk i instagram profilu.

Život u kući sa dvorištem donosi brojne pogodnosti, a jedna od onih koja se pokazala kao najveća naročito u periodu zatvaranja zbog pandemije korona virusa jeste dvorište. To je prostor koji možete učiniti savršenim mjestom za relaksaciju. “BX kamen” je tu da vam pomogne u tome.