Bojprom Home – Novo mjesto najljepših kućnih dekora

Danas je u Banjaluci otvorena prodavnica “Bojprom Home” u kojoj možete naći bogat izbor komadnog namještaja i dekorativnih predmeta.

“Bojprom Home” je poslovna jedinica firme “Bojprom” poznatoj po prodaji dječjeg tekstila i opreme.

Bojana Raljić, vlasnica i voditeljica “Bojprom Home” kaže da se asortiman zasniva na dekorativnim artiklima namijenjenim uređenju doma, ali i drugih vrsta enterijera poput hotela, restorana, kafića, salona…

“U našoj novoj prodavnici kupci mogu naći kvalitetne posteljine, jastuke, dekorativne deke, ogledala, satove, posuđe, slike, ramove, te razne vrste ukrasnih predmeta. Asortiman ćemo prilagođavati i mijenjati sezonski, tako da nam je trenutno izložen program novogogodišnjih ukrasa i prazničnih predmeta” kaže Bojana.

Ona dodaje da su cijene pristupačne tako da se kreću od jedne konvertibilne marke pa nadalje, a od svaki artikl možete naći u jeftinijoj i skupljoj varijanti, s tim da su i najveće cijene prilagođene našem standardu.

Iz “Bojprom Home” koji se nalazi u Srpskoj ulici 99, najavljuju redovne akcije i popuste, počevši od danas kada svaki kupac dobija popust pri kupovini.

sl11

sl05

sl07sl04

sl01