Bogati i slavni putuju sa stilom: Pogledajte njihove nevjerovatno uređene autobuse za turneje

Putovanja su neizostavni dio života bogatih i slavnih, a kako su često na turnejama i provode mnogo vremena na cesti, potrudili su se da njihovi mobilni domovi ne odstupaju od luksuza njihovih vila.

Pogledajte kako izgledaju njihovi autobusi za turneju:

 

Ekstravagantni bus za turneje Gwen Stefani prekriven je bijelom kožom i nehrđajućim čelikom – upravo onako kako smo ga i zamišljali.

Mobilni dom glumca Ashtona Kutchera sa svojih 111 kvadratnih metara ispunjenih luksuzom, sigurno zaslužuje titulu najraskošnijeg. Prikolica je vrijedna dva miliona dolara  i ima dva sprata.

Momci iz grupe One Direction širom SAD-a putuju u autobusu čija je unutrašnjost ispunjenima crnom kožom sa mnogo crvenih detalja.

Dolly Parton je poznata po svom ekscentričnom ukusu kada je u pitanju dekor i dizajn enterijera pa tako i njen bus za turneje ne odstupa od ekstravagancije.

Predsjednik Barack Obama putuje širom Amerike u elegantnom crnom autobusu, opremljenim udobnim foteljama za opuštanje.

Will Smith je u svoj dom na točkovima na dva sprata, koji je vrijedan 2,5 miliona dolara, smjestio čak 14 tv uređaja i mnogo tehnologije.

Sudija talent showa kojeg svi vole mrziti, Simon Cowell, ima prekrasan autobus za turneje vrijedan 2 miliona dolara, u kojem se nalaze 2 spavaće sobe, 2 kupatila i vlastitu ambulantu.

Bus za “Born This Way” turneju Lady Gage je umjetničko djelo iznutra i izvana. Prekriven je grafitima dok unutrašnjost krase crteži koji su djelo ove pjevačice.

Izvor – domino.com