Aplikacija m:go – najjednostavniji način da platite parking

Sigurno ste se mnogo puta do sada našli u situaciji da ste posjetili novi grad ili parking mjesto i hitno vam je potrebna parking karta na sat, dva ili cijeli dan.

Plaćanje parkinga putem automata koji se nalazi na parkingu, jedna je od opcija, ali postoji i jednostavnnija i brža opcija u kojoj ne trebate razmišljati o sitnim novcima, uplati i povratku do automobila kako bi ste parking karticu istakli na vidnom mjestu.

Da, ta opcija je m:parking, tj. plaćanje parkinga putem vašeg mobilnog telefona. Ovaj način uplate parkinga odličan je ukoliko u svakom trenutku znate broj telefona na koji šaljete SMS za uplatu, međutim, ako ste u drugom gradu, taj broj vam ne mora uvijek biti poznat.

Zato m:tel nudi  još jednostavniji način plaćanja vašeg parkinga i to putem aplikacije m:go. Aplikacija koju je m:tel posebno razvio za svoje korisnike  omogućuje vam da u samo dva klika platite parking, ali i da aktivirate tarifne opcije po želji,  pretražite imenik ili otkrijete ekskluzivne ponude za vaš m:tel broj.

Aplikacija vam omogućava unošenje i pamćenje vaših registarskih oznaka što će uveliko ubrzati plaćanje parkinga svaki put kada ste u žurbi. Pored toga, imate jasan pregled svih gradova u kojima je omogućen m:parking, a vaše je samo da odaberete  onaj u kojem se nalazite,  zonu i vremenski period. A potvrda o uplati sa informacijom do kada važi, stići će vam putem SMS obavještenja.

Isprobajte m:go aplikaciju i učinite svakodnevne aktivnosti još jednostavnijim.

Aplikacija m:go je potpuno besplatna i dostupna je svim m:tel korisnicima, a možete je preuzeti putem Google ili App prodavnice.

Svakako za sve dodatne informacije uvijek možete da pozovete m:tel besplatni korisnički servis 0800 50 000.