Andrej Pucarević oduševio publiku u karantinu: Poznati banjalučki muzičar održao ‘live’ koncert na Facebook-u

Poznati banjalučki pjevač i kantautor Andrej Pucarević protekli vikend, popularne lokale i noćne klubove zamijenio je udobnostima doma, odakle je šaljući poruku i prikazujući pozitivan primjer ponašanja u ovakvim situacijama, za svu svoju publiku dva sata  svirao i pjevao mnogobrojne poznate hitove.

Live koncert na zvaničnom facebook profilu muzičara pratio je veliki broj Banjalučana u izolaciji širom svijeta, što potvrđuju i brojni komentari ispod snimka, sa kojima je publika pružila podršku ovom izvođaču i pokazala saosjećanje sa svim ljudima koji se bore sa trenutnom epidemiološkom situacijom u svijetu.

Prepoznatljivi muzički repertoar ovog muzičara ispunjavao je “live”koncert, a Andrej je  prilagođavajući se trenutnim uslovima i ispunjavajući muzičke želje još jednom pokazao ogromnu ljubav i poštovanje prema svojoj publici.

Mnogo dobre energije, kvalitetne muzike i emocija na ovaj način poslato je mnogobrojnoj publici iz Banjaluke, Pule, Rijeke, Zagreba, Linca, Beča, Salzburga, Italije i dalekog SAD-a.

Na ovaj način, Andrej je pokazao kako profesionalno i sa ljubavlju, a bez materijalne koristi može da ohrabri svoje mnogobrojne fanove i oduži im se za svu nesebičnu ljubav i podršku koju su oni njemu pružali tokom dosadašnje karijere.

Snimak ‘live koncerta’ možete pogledati u nastavku.

Sat za sve nas ???

Gepostet von Andrej Pucarević am Sonntag, 22. März 2020

(Banjaluka.net)