Zabava u Zimzogradu ne prestaje – m:tel kupola donosi nagrade

Izmaštaj i okreni svoj svijet, zabavi se u m:tel kupoli, objavi svoju neobičnu fotografiju i osvoji Phillips televizor!

’Obrnuti svijet mašte’, koji možete pronaći u m:tel kupoli u Zimzogradu, poziva vas da se pridružite dobroj zabavi u ovom neobičnom svijetu, koja će trajati i duže, sve do 1. februara 2019. Ovim magičnim svijetom iluzija m:tel je odlučio da na poseban način zabavi i nagradi sve one koji ga posjete, a za svoje fotografije napravljene u ovoj kupoli, mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

Sedmične dobitnike najkreativnijih fotografija, m:tel će obradovati reklamnim setom i po dvije karte za klizanje. Autora najkreativnijeg odgovora na postavljeno pitanje, 1. februara očekuje nagrada – Phillips televizor!

Jednostavno dođite, fotografišite se, izaberite najbolju fotku i objavite je na svom Instagram nalogu, koji treba da bude javan, a u opisu napišite svoj najkreativniji odgovor na pitanje: Kada bi za Novu godinu mogao/la da sve okreneš naopako – kako bi tvoj svijet izgledao?

Ako još niste, obavezno otvorite vrata ovog neobičnog svijeta! m:tel vas sa radošću očekuje, kao i vaše fotografije koje postavite na Instagram, uz sada već dobro poznate hashtag-ove: #mtelbh i #mojazima.