Večeras počinje emitovanje KENO TV-a: Dobra zabava i velike šanse na dohvat ruke

KENO TV 13. aprila počinje sa emitovanjem javnog izvlačenja lutrijskih igara na sreću, Keno i Loto Super 5.

Svim građanima Republike Srpske koji posjeduju priključak kablovske televizije ili MTEL IPTV paket usluga biće omogućeno praćenje KENO TV-a.

Mislili smo i na one koji nisu u mogućnosti da budu ispred svojih malih ekrana, pa ćemo putem live streama emitovati cjelokupni program koji će se moći pratiti putem internet stranice www.kenolive.tv, na kojoj ujedno možete da pronađete detaljnija uputstva.

Svaki dan od 18:00-22:00 časa iz studija Keno televizije će se emitovati javna izvlačenja koja će biti praćena pod budnim okom stručne komisije Lutrije Republike Srpske.

Keno d.o.o. u saradnji sa Lutrijom Republike Srpske je pokrenuo projekat zvani “Brze lutrijske igre na sreću” čiji je glavni cilj da gledaocima putem javnog izvlačenja obezbjedi dobru zabavu, uz veliku šansu dobijanja vrijednih nagrada. Na samom početku gledaoci će imati priliku da uživaju u najpopularnijoj svjetskoj igri Keno, gdje za prvih 20.000 uplata dupliramo dobitke do čak 7 Keno pogodaka, ali i u neizostavnom Lotu, zvanom Loto Super 5.

Za razliku od već postojećih lutrijskih igara koje nemaju čestu frekfenciju pojavljivanja, ovaj projekat omogućava izvlačenja na svakih 30 minuta. Oni koji žele iskušati svoju sreću, moći će uplatiti svoju dobitnu kombinaciju na više hiljada uplatnih lokacija ili putem internet stranice iz udobnosti svoga doma.

Sigurno postoji mnogo stvari koje već dugo želite, ali nisu predviđene u kućnom budžetu.

Zato, igrajte Keno i Loto Super 5, jer sreća je na dohvat ruke!