Srpskainfo.com PORTAL „EuroBlica“

„EuroBlic“ je pokrenuo novi proizvod, portal srpskainfo.com, na kojem ćete moći da pratite sve informacije iz društvenog i javnog života Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta.

“EuroBlic”, najčitanije i najtiražnije dnevne novine, izdvojile su se na tržištu Republike Srpske i BiH kao medij kojem čitaoci vjeruju i potez na koji smo se odlučili bio je sasvim logičan.

Shodno digitalnoj eri i tempu u kojem živimo, redakcija “EuroBlica” će vam, odmah, bez ustručavanja i podilaženja različitim interesnim grupama, pružati odgovore na pitanja koja interesuju prvenstveno “običnog” čovjeka.

Izgled portala će se mijenjati, postepeno, pri čemu ćemo uzeti u obzir i vaše ideje i prijedloge.

I to nije sve! Uskoro će se pred vama, osim desktop verzije, naći i verzija za mobilne uređaje.

Tehnologija se razvija velikom brzinom, ali će “EuroBlic” za svoje vjerne posjetioce na portalu zadržati i nešto od starih dobrih vremena – naviku čitanja kvalitetnih tekstova.

Brzina, tačnost i raznovrsnost informacija iz svih segmenata društva su naš izbor i na putu digitalizacije „EuroBlica“!

Ringier Axel Springer

“Eurolic” iz Banjaluke je od 1999. godine dio kompanije Ringier Axel Springer (RAS), vodeće izdavačke kuće u Srbiji. U svom portfoliu RAS ima dnevne novine “Blic”, „EuroBlic“, magazine NIN, “Žena Blic”, “AutoBild”, “Puls”, kao i digitalne proizvode blic.rs, zena.blic.rs, noizz.rs, mojauto.rs, pulsonline.rs, nekretnine.rs.