Sportska aplikacija na vašem m:tel TV-u

Svim korisnicima m:tel TV paketa sada je dostupna nova aplikacija putem koje mogu pratiti sportske rezultate u realnom vremenu!

Za svoje korisnike m:tel je u okviru svih TV paketa dodao još jednu korisnu i zanimljivu funkcionalnost – praćenje sportskih rezultata takmičenja u fudbalu, tenisu, košarci i drugim popularnim sportovima, u realnom vremenu.

Aplikacija „Sportski rezultati“ je dizajnirana tako da korisnik može lako da se služi njome, te da su mu dostupne i funkcionalnosti poput pretrage po nazivu takmičenja ili učesnika, kao i selekcija omiljenih takmičenja, mečeva i učesnika.

Šta sve sadrži ova aplikacija i kako je koristiti?

„Sportski rezultati“ se nalaze u meniju Aplikacije, a na početnoj stranici prikazan je pregled utakmica koje su u toku. Spisak utakmica je podijeljen po takmičenjima. Sa lijeve strane nalazi se meni koji omogućava izbor pojedinačnog sporta, pri čemu svaki sport ima drugu boju menija.

Pored toga mečeve je moguće sortirati i po vremenu odigravanja, te su u gornjem uglu ekranu vidljive opcije: Svi mečevi; Mečevi u toku; Završeni mečevi i Predstojeći mečevi.

Izborom opcije „Svi mečevi“ dobijaju se informacije za sve mečeve u periodu od tri dana: juče, danas i sutra. Aplikacija sadrži i poseban TV mod koji korisniku omogućava istovremeno praćenje sportskih rezultata i gledanje TV kanala.

Budite u toku sa svim vama interesantnim utakmicama uz m:tel TV aplikaciju!

Za sve dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.