PROSLAVA SIM IMPEX-A U PRIJEDORU Pokloni i iznenađenja za prvih 50 kupaca

Predstavnici sada već dobro poznate kompanije Sim Impex, svojim kupcima u Prijedoru javljaju odlične vijesti! Četvrtak, 17. maj, rezervisan je za rođendansko slavlje njihove poslovne jedinice koja u Prijedoru uspješno posluje već treću godinu zaredom. Pored brojnih pogodnosti, ovom prilikom, za prvih 50 kupaca pripremljeni su pokloni iznenađenja.

Cjelodnevna proslava kompanije trajaće od 8 do 18 časova na adresi Svale bb.

Višegodišnji partner kompanije Sim Impex, kompanija Unior, predstaviće ovom prilikom svoje službeno promo vozilo – izložbeni demo kombi, te će sve prisutne pobliže upoznati sa svojim asortimanom ručnih alata koji će povodom rođendana ove poslovne jedinice biti sniženi za 20% tokom cijele sedmice, od 17. do 25. maja.

Takođe, iz ove kompanije dolaze i stručni tehnički treneri koji će cijeli dan biti na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije u vezi sa Unior proizvodima.

Svi prisutni će i ovaj put imati mogućnost da postanu dio Sim Impex Loyality programa. Ovaj program korisniku pruža karticu, koja dalje omogućava direktan popust u svim poslovnim jedinicama kompanije, kao i korišćenje servisa “Pomoć na putu” 24 časa dnevno na teritoriji BiH i Evrope, pozivom na broj Call centra sa kartice.

Podsjetimo, Sim Impex iz Banjaluke je jedna od rijetkih kompanija u BiH koja svojim kupcima kroz maloprodaju i veleprodaju nudi preko 70 hiljada artikala za više od 40 marki automobila, kao i besplatnu dostavu u roku od 24 časa.

Kroz 19 godina poslovanja razvili su mrežu od 23 poslovnice širom zemlje, te u svakoj od njih se trude da svoje kupce redovno časte odličnim popustima, ali i da u svakom trenutku budu na raspolaganju u vidu stručne podrške.