Opremite školarce i ostvarite popuste sa UniCredit Mastercard karticama 

Kako bi naši đaci dočekali spremni školsko zvono, a roditelji obavili kupovinu školskih potrepština uz značajne uštede, UniCredit u BiH je zajedno sa svojim partnerima pripremila  posebnu pogodnost od 10% do 20% popusta za plaćanje UniCredit Mastercard karticama do 30.09.2021. godine. Pogodnost vrijedi na svim prodajnim mjestima odabranih trgovaca, uključujući i Internet prodajna mjesta.

Iskoristite popust od 10% na odabrani asortiman na akcijskoj podstranici R&S web shopa: ruksake, stolice, IT i zaštitnu opremu i druge artikle neophodne školarcima. Minimalni iznos za narudžbu, putem R&S web shopa, za fizička lica iznosi 25 KM. U Svjetlostkomerc trgovinama osiguran je popust od 10% na kompletan školski i pisaći asortiman. 

Uz plaćanje UniCredit Mastercard karticama za svog školarca možete pronaći najmodernije školske odjevne kombinacije, i to uz popust od 20% na cjelokupan dječiji asortiman u Alma Ras trgovinama i web shopu, 10% popusta na kompletan asortiman u prodavnicama  Okaidi, Đak sport, The Spot, Wink sport, kao i 10% popusta na kolekciju jesen/zima odabranih brendova u Astra, Borovo i ShoeBeDo prodajnim objektima. Za ugodnu gradsku vožnju na dva točka ili biciklističke pustolovine u slobodno vrijeme, obezbijedili smo 10% popusta u najvećoj prodavnici bicikala i biciklističke opreme i web shopu, M-bike. Dok vozite biciklo ili radite domaći zadatak od kuće, za računarom, ne zaboravite zaštititi oči od sunčevih zraka i zračenja ekrana, te sačuvajte dobar vid uz vrhunski asortiman dioptrijskih naočala i stakala u Optici Salihbegović, i putem web shopa, uz 15% popusta (osim trajno sniženih modela naočala), kao i 10% popusta u optici Sani optik na sunčane naočale, dječije dioptrijske okvire i dioptrijska stakla. Kako bi  đaci spremno dočekali školsku godinu bez obzira na način na koji će se nastava odvijati, UniCredit u BiH je osigurala 10% popusta na kompletan asortiman u Infocom računari prodajnom objektu, te 20% popusta na asortiman laptopa, računara, monitora, dodatne periferne opreme, fotoaparata i opreme, električnih skutera i ostalih odabranih asortimana u prodavnicama Imtec i Domod, kao i na Internet prodajnom mjestu. 

Ljetne radosti uvijek polako mijenjamo za one školske, a opremanje đaka za školske obaveze i ove godine smo učinili jednostavnijim. Povedite vašeg školarca u kupovinu ili brzo i jednostavno obavite online kupovinu uz UniCredit Mastercard kartice! Više detalja o asortimanu trgovaca, kao i prodajnim mjestima provjerite na www.unicreditbank-bl.ba i www.unicreditbank.ba

Sretan novi početak i mnogo uspjeha u novoj školskoj godini žele vam UniCredit u BiH i partneri!