Kreddy.ba započeo s radom: Konačno dostupni brzi online krediti do 2.000KM

Kreddy kredit do 2000km

Uštedjeti novac u iznosu prosječne plate ili veći, kako bi sa strane uvijek bilo dovoljno za ostvarenje planova ili želja, ili pokrivanje troškova, u BIH nije lako. Uz svakodnevne izdatke, sve skuplju potrošačku korpu i nepredviđene troškove, kada zatreba novac nije lako naći brzo rješenje. Upravo s ciljem da se riješi ovaj problem stanovništva, te obezbjedi brz i jednostavan način za kreditiranje, kreiran je servis Kreddy.ba.

Sa rokom otplate od 3 do 12 mjeseci i iznosima od 600 do 2000 KM, Kreddy.ba nudi potpuno nov način praktičnog, brzog i jednostavnog apliciranja putem interneta. Iz udobnosti doma, preko telefona, za svega 15 minuta korisnici mogu aplicirati za kredit bez obimne papirologije i čekanja u redovima.

Kreddy brzi kredit do 2000

Za kredit na Kreddy.ba nisu potrebni ni žirant ni zalog. Klijent mora ispunjavati samo opšte uslove, te mora imati urednu kreditnu istoriju.

Kreddy brzi online kredit do 2000

Proces apliciranja je podijeljen u dvije faze. U prvoj korisnik bira iznos kredita i rok otplate, dok u drugoj upisuje lične podatke. Nakon potvrde aplikacije potrebno je sačekati samo 15 minuta kako bi podaci bili provjereni, a zatim korisnik dobija SMS/email sa odlukom o odobrenju.

Ukoliko je željeni kredit odobren, istog trenutka korisnik može podići novac u bilo kojoj poslovnici BH Pošta ili Pošta Srpske, širom BIH.

U slučaju da korisnik ima bilo kakve poteškoće u procesu aplikacije, dovoljno je da pozove 051/492-430, a ljubazni službenici će pomoći da se aplikacija uspješno završi.

Uz Kreddy.ba, više nećete propustiti priliku da uživate u jeftinom putovanju, da na vrijeme izvršite popravke, kupite uređaj koji želite ili na bilo koji način iskoristite novac kada vam je potreban.