„EKObox“ – Porodica koja raste (FOTO)

Tradicionalna godišnja proslava koju kompanija „EKObox“ već šesti put organizuje na kraju svake godine za svoje radnike, kooperante, saradnike i goste iz javnog i političkog života Srbije i BiH održana je juče.

Bila je ovo prilika da se analizira godina na izmaku, te da se predstavnici kompanije zahvale svima koji su dali svoj doprinos da „EKObox“ u 2023. godini dostigne rast od 30 odsto.

Naime, u 2023. godini proizvedeno je više od 3.000 modularnih kontejnerskih jedinica, što je za 1.000 kontejnera više nego protekle godine.

To je dokaz profesionalnog pristupa radu i odnosu sa klijentima, ali i rezultat kvaliteta proizvoda, te profesionalno odrađenih marketinških kampanja.

Bojan Rankić, direktor kompanije „EKObox“ u svom govoru pozdravio je prisutne i zahvalio radnicima, rekavši da su rezultati postignuti u ovoj godini zasluga svakog pojedinca koji je član kolektiva.

„Ponosan sam što kompanija raste iz dana u dan. ‘EKObox’ i ‘Fourb’ paneli iz Brusa kao sestrinske firme zaposlile su u ovoj godini više od 100 radnika. U narednoj godini planiran je rast proizvodnje minimalno za 20 odsto. Ponosan sam na kompanije, saradnike koji su u Austriji, Sloveniji, Njemačkoj, Crnoj Gori i Hrvatskoj, gdje mamo svoja predstavništva“, istakao je Rankić i dodao da će u narednoj godini biti otvoreno još nekoliko predstavništava u evropskim zemljama, gdje se bude pokazala potražnja za ovim proizvodima.

Rankić je naveo da će u narednoj godini dati na značaju novim proizvodima, objektima specijalnih namjena kao što su magacini, vatrogasne stanice i ostali namjenski objekti koji se grade u obliku hala.

„'EKObox’ kompanija svim zaposlenim, saradnicima, kooperantima čestita predstojeće praznike i raduje se još uspješnijoj budućoj saradnji“, kazao je Rankić.

U zabavnom dijelu programu ućestvovao je Laguna bend, a gost iznenađenja bio je Goci bend.

Ukoliko imate potrebu za ovim objektima, kompanija EKObox i Fourb paneli definitivno su najbolji izbor. Kontaktirajte ih i uvjerite se i sami zašto su najbolji.