Dobro došli! – m:tel Dopuna paketi za turiste

Za sve turiste koji dolaze u BiH, m:tel je pripremio ponudu prepaid paketa Dopuna:Start, sa bogatim bonusima za mobilni internet.

Kako bi svima koji tokom ljeta dolaze u BiH iz inostranstva olakšao komunikaciju, te obezbijedio povoljno i sigurno surfovanje netom, m:tel nudi prepaid pakete namijenjene turistima. U ponudi su dva start paketa, u zavisnosti od želja i potreba korisnika: Dopuna:Start 4GB i Dopuna:Start 10GB.

Startni prepaid paket sa brojem telefona, povoljnim cijenama poziva i poruka, te 4GB bonusa mobilnog interneta po maksimalnoj brzini prenosa podataka koji vam je na raspolaganju dok ste u m:tel mreži, možete kupiti za samo 4KM. Period važenja ovog bonusa je sedam dana od dana aktivacije.

Ukoliko želite mogućnost za još više surfovanja, tu je i paket sa čak 10GB bonusa mobilnog interneta, sa rokom važenja 15 dana od dana aktivacije.

Nakon što potrošite bonus ili nakon isteka perioda važenja bonusa, u skladu sa vašim potrebama mobilni internet možete nastaviti da koristite ukoliko aktivirate neku od tarifnih opcija pozivom koda *100#.

Pakete Dopuna:Start od 4GB i 10GB možete pronaći na trafikama, kao i na svim prodajnim mjestima m:tel-a u gradovima širom BiH.   

Za više informacija pozovite broj telefona 066 10 10 10.